top of page
logo.png

Lidt om min verden ...

IMG_9719_edited_edited.jpg

Jeg er født og opvokset i Hamborg. Efter mit studie og flere års fuldtidsansættelse tog jeg mig et "time out" i et ars tid i Australien. Her løb jeg ind i Kasper, i dag min mand og far af vores to piger, som bl.a. har gjort Danmark og især København fristende for mig. Hurtigt kom jeg ind i hverdagen, omgivet af en masse nye venner. Selvom at de fleste omkring mig talte godt engelsk, kunne jeg ikke vente med at forstå og beherske sproget - også for at integrere mig lidt mere i kulturen. Sproget lærte jeg straks, takket være en sprogskole og gode tålmodige mennesker omkring mig. 
5 fantastiske år i København med vidergående uddannelse, praktik, og en masse arbejde i modebranchen og som frivillig grafisk designer, er jeg i dag meget taknemlig for. 

2016 tog Kasper og jeg en relativ spontan beslutning om, at flytte til et sted i vandkantsdanmark - nemlig Løkken.

Det var en prøve med en lille surf skole og café North Shore Surf, som blev etableret i sommer 2015.

North Shore Surf går ind i den 9. sæson i 2023, og det glæder os at mange støtter om projektet og dens udvikling.
Vi vil det bedste for byens vækst, og kastede os ud i et nyt projekt i 2018, sammen med Kaspers bror Jonas. Dette projekt drejer sig om en gammel fiskeauktionshal og senere værtshus, det gamle Peter Bådsmand, som blev omdøbt til HAVS. HAVS er både en surf og lifestyle butik, og restaurant med café og bar. Begge projekter har jeg været heldig med at kunne give deres helt eget visuelle identitet.

Efter et års tid på barsel i 2021, arbejder jeg som selvstændig grafisk designer både hjemmefra og på Work Havs fælleskontor i Løkken, som giver mig inspiration og kreativitet.

Når jeg ikke sidder foran min computer, finder du mig med mine døtre på stranden eller

på surfbrættet i bølgerne!

.jpg
bottom of page