BM-favicon.png

Lidt om min verden ...

IMG_9719_edited_edited.jpg

Jeg er født og opvokset i Hamborg. Efter mit studie og flere års fuldtidsansættelse tog jeg mig et "time out" i et ars tid i Australien. Her løb jeg ind i Kasper, i dag min mand og far af vores to piger, som bl.a. har gjort Danmark og især København fristende for mig. Hurtigt kom jeg ind i hverdagen, omgivet af en masse nye venner. Selvom at de fleste omkring mig talte godt engelsk, kunne jeg ikke vente på at forstå og beherske det dansk sprog - også for at integrere mig lidt mere i kulturen. Sproget lærte jeg straks, takker sprogskolen og gode tålmodige mennesker omkring mig. 
5 fantastiske år i København med vidergående uddannelse, praktik, og en masse arbejde i modebranchen og som frivillig grafisk designer, er jeg i dag meget taknemlig for. 

2016 tog Kasper og jeg så en spontan beslutning om at flytte til et sted i vandkantsdanmark - Løkken.

Det var en prøve med en lille surf skole og Café North Shore Surf, som blev etableret i sommer 2015.

NSS gik ind i den 6. sæson i år 2020, og det glæder os at mange støtter om projektets udvikling.
Vi vil det bedste for byens vækst, og kastede os ud i et nyt projekt, sammen med Kaspers bror Jonas. Dette projekt er en gammel fiskeauktionshal og senere værtshus, det gamle Peter Bådsmand, som blev omdøbt til Huset HAVS i juli 2018. HAVS er både en surf og lifestyle butik og restaurant / café / bar. 
Begge projekter har jeg været heldig med at kunne give deres helt eget visuelle identitet.

Efter et års tid på barsel i 2021, arbejder jeg som selvstændig grafisk designer både hjemmefra og på Work Havs fælleskontor i Løkken, som giver mig inspiration og kreativitet.

Når jeg ikke sidder foran min computer, finder du mig med mine døtre på stranden eller

på surfbrættet i bølgerne!

BM_Resume_wix.jpg