log.png

Lidt om min verden ...

Jeg er født og opvokset i Hamborg. Efter mit første studie og fuldtidsansættelse efterfølgende kastede jeg håndklædet, og tog mig et "time out" i et ars tid i Australien. Her løb jeg ind i Kasper, i dag min mand, som bl.a. har gjort Danmark og især København fristende for mig. Hurtigt kom jeg ind i hverdagen, omgivet af en masse nye venner. Selvom at de fleste omkring mig talte godt engelsk, kunne jeg ikke vente på at forstå og beherske dansk - også for at blive en større del af kulturen. Sproget lærte jeg straks, takker sprogskolen og gode tålmodige mennesker omkring mig. 
5 fantastiske år i København med vidergående uddannelse, praktik, og en masse arbejde i modebranchen og som frivillig grafisk designer, er jeg i dag meget taknemlig for. 

2016 tog Kasper og jeg så en spontan beslutning om at flytte til et sted i vandkantsdanmark - Løkken.

Det var en prøve med en lille surf skole og café NorthShoreSurf, som blev etableret i sommer 2015.

NSS gik ind i den 5. sæson i år 2019, og det glæder os at så mange støtter om projektets udvikling.
Vi vil det bedste for byens vækst, og kastede os ud i et nyt projekt, sammen med Kaspers bror og et vennepar der ejer Løkkens dejligste Hotel - Hotel Løkken Strand. Dette projekt er en gammel fiskeauktionshal og senere værtshus, det gamle Peter Bådsmand, som blev omdøbt til HAVS i juli 2018. HAVS er både en surf og lifestyle butik og restaurant / café / bar. 
Begge projekter har jeg været heldig med at kunne give deres helt eget visuelle identitet
.

Efter et års tid på barsel i 2017/2018, arbejder jeg som grafisk designer både hjemmefra og på HAVS' fine lokale, som giver mig inspiration og kreativitet. Når jeg ikke sidder foran min computer, finder du mig med min datter på stranden eller på surfbrættet i bølgerne!

  • Facebook - Hvid Circle

Skriv til mig bella.maass@gmail.com

© 2020 by Bella Maass